Φιλοσοφία

Φιλοσοφία

Η Kayak είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό εδώ και δύο δεκαετίες.

Η υπόσχεση που έδωσε ο ιδρυτής της εταιρίας, Γ.Σταυρίδης, ήταν να αλλάξει μια για πάντα την αντίληψη που είχατε για το παγωτό… και το κατάφερε!



Δεν επαναπαυθήκαμε στις υπάρχουσες γεύσεις. Αναγάγαμε τη δημιουργία του παγωτού σε τέχνη, σε δημιουργία, σε μαγεία!

Η μαγιά των παγωτών μας είναι η καινοτομία και η αριστεία σε κάθε επίπεδο.

Το Kayak είναι ΜΑΓΕΙΑ!

Η μυστική συνταγή είναι απαύγασμα του παρακάτω τρίπτυχου:

  • όμορφες στιγμές με φίλους για να πάρουμε έμπνευση,
  • μεσημέρια στο οικογενειακό τραπέζι για να αντλήσουμε αγάπη,
  • ταξίδια για να ανακαλύψουμε νέες γευστικές απολαύσεις, να εντυπώσουμε νέες εικόνες και τάσεις, λατρεία για οτιδήποτε καινοτόμο και πρωτοπόρο… … και φυσικά πολλή δουλειά!

Στα Kayak θα βρείτε περισσότερες από 80 γεύσεις παγωτού: τις πιο ιδιαίτερες και πρωτότυπες. Γεύσεις βασισμένες στις τελευταίες τάσεις της γαστρονομίας και της παγκόσμιας αγοράς: αλμυρά παγωτά, παγωτά με αλκοόλ, με μπαχαρικά. Γεύσεις που δεν είχατε φανταστεί και που πρώτοι εισήγαμε στην ελληνική αγορά!

Στόχος μας είναι να μην σταματάμε ποτέ και να μην επαναπαυόμαστε. Θέλουμε να καινοτομούμε αναζητώντας διαρκώς την τέλεια συνταγή!

Αρχή μας είναι να προωθούμε έναν πιο υγιή τρόπο διατροφής. Επιλέγουμε φυσικές και αγνές πρώτες ύλες όπως φρέσκοελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος και πραγματικά φρούτα,ενώ όλα μας τα προϊόντα, παρασκευάζονται κατόπιν εκτενούς έρευνας και αρκετών γευστικών δοκιμών μέχρι την στιγμή που θα είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Επιπλέονστα προϊόντα μας δεν υπάρχει προσθήκη συντηρητικών και χημικών συστατικών.

Με οδηγό μας την φαντασία, το πάθος και την αγάπη μας για την γαστρονομία και όπλα μας τα αγνά, φρέσκα, εκλεκτά υλικά, ύστερα από σκληρή δουλειά και απεριόριστη έμπνευση και μεράκι συνθέτουμε την «μαγεία». Δημιουργούμε γεύσεις ιδιαίτερες, ανατρεπτικές και ταξιδιάρικες. Απευθυνόμαστε στους εκλεκτικούς γαστρονόμους και τους αφήνουμε να περιηγηθούν στα πρωτότυπα γευστικά μονοπάτια που οι γεύσεις Kayak μας ταξιδεύουν.

Δημιουργήσαμε το πρώτο βιολογικό παγωτό στην Ελλάδα, το πρώτο αλμυρό παγωτό και το πρώτο παγωτό με αλκοόλ. Το βραβευμένο για την καινοτομία του Kayak Original Greek FrozenYogurt παράγεται με 100% πραγματικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι. Στην Kayak Healthy Collection θα βρείτε παγωτά Χωρίς Γλουτένη, παγωτά Χωρίς Λακτόζη, Βιολογικά παγωτά και παγωτά με Βουβαλίσιο Γάλα.

Επενδύουμε λοιπόν, συνεχώς τον καλύτερό μας εαυτό, με πάθος, έμπνευση, φαντασία και συνεχή έρευνα για να συνεχίσουμε να είμαστε περήφανοι για τα ΚΑΥΑK.

Το Kayak είναι ΕΜΠΝΕΥΣΗ! Τα Kayak ήταν η πρώτη εταιρεία παγωτού και γλυκών στην ελληνική αγορά, η οποία προχώρησε σε αποκλειστικές συνεργασίες με διάσημους επαγγελματίες ζαχαροπλάστες, με στόχο να προσφέρει στο κοινό τους πιο gourmet συνδυασμούς ποιότητας και γευστικής απόλαυσης:

• Αποκλειστική συνεργασία με τον pastry chef Pierre Hermé για τη δημιουργία μιας αποκλειστικής collection γλυκών Kayak by Pierre Hermé (2008)
• Συνεργασία της Kayak με τον Στέλιο Παρλιάρο για τη δημιουργία του επιδορπίου – παγωτού Chocolate Crumble (2004)
• Συνεργασία με τον pastry chef Alain Chartier για τη διοργάνωση εξειδικευμένου σεμιναρίου με θέμα την παρασκευή παγωτού στη σχολή chef Le Monde (2003)


Χάρη στο σύγχρονο εξοπλισμό και την ευέλικτη διαδικασία παραγωγής, η Kayak εισήγαγε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά παγωτού μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία: τη δυνατότητα παρασκευής οποιασδήποτε γεύσης, δίνοντας έμφαση στις ιδιαίτερες ανάγκες και στα συστατικά προτίμησης του πελάτη.

Τα παγωτά μας έχουν 25 – 30 % διόγκωση, δηλαδή το minimum ποσοστό αέρα που είναι απαραίτητο για να δημιουργηθεί ένα παγωτό. Πλούσια και μεστή γεύση με μικρότερη απαιτούμενη ποσότητα για ολοκληρωμένη απόλαυση.

Η παραγωγή γίνεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Κορωπί, μία επένδυση 3,2 εκατ. ευρώ, με παραγωγική δυναμικότητα 600-700 τόνων παγωτού ετησίως και συνολική επιφάνεια 3.000m2.

Λειτουργούμε σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και είμαστε πιστοποιημένοι κατά τα πρότυπα ISO 9001:2000 & ISO 22000:2005.



Καταστήματα Kayak Boutique

Από το The Mall Athens ως τη Μύκονο, δείτε όλα τα καταστήματά μας.

Σημεία Πώλησης Kayak

Αναζητήστε την περιοχή που επιθυμείτε να απολαύσετε ένα παγωτό Kayak.
Μπορείτε να προμηθευτείτε τις γεύσεις της Kayak στην Ελλάδα και το εξωτερικό!